divendres, de febrer 22, 2008

EL PP ÉS EL PARTIT DE LA POR i DEL CATASTROFISME

POR a la diferència: per això defensa una visió uniformadora d’Espanya. Ha recollit signatures contra l’Estatut d’Autonomia de Catalunya i ha presentat un recurs davant del Tribunal Constitucional. (ESPAÑA SE ROMPE)

POR davant del terrorisme internacional: la reacció de la guerra contra l’Iraq i el fet que el govern d’Aznar s’hi sumés denota una reacció de temor incontrolat i una errada en la forma de combatre el terrorisme. La guerra no ha fet més que legitimar els atacs terroristes. (L’ÚNIC CAMÍ ÉS LA GUERRA)

POR a la diversitat cultural al món: entenen el món i les seves relacions com un Xoc de civilitzacions, perquè parteixen de la base de la impossibilitat d’enteniment, front l’Aliança de civilitzacions que parteix de la idea d’haver de respectar i sobretot intentar entendre l’altre. Posen al mateix sac els violents i als no violents. (MAI NO ENS ENTENDREM AMB ELS ALTRES)

POR a la diversitat cultural a casa nostra: La mateixa por mostren quan volen acabar amb la llengua catalana com a llengua vehicular del sistema educatiu, perquè l’èxit com a societat bilingüe no el poden suportar. (ENS DIUEN: EL CASTELLÀ ESTÀ MARGINAT i PERSEGUIT A CATALUNYA)

POR a l’ampliació de drets: s’han oposat a totes les lleis que significaven ampliar les llibertats. Tothom ha de viure com ells i pensar com ells, perquè si no creuen que trontollen els valors. Per això no poden permetre que els homosexuals es casin. (LA FAMÍLIA “SE ROMPE”)

POR al futur: parteixen de la base que el món és inevitablement perillós, incert, insegur. L’actitud davant de temes com la immigració és la por i per això cal ser reactius, no propositius. És igual si creem ciutadans de primera i de segona. (ELS IMMIGRANTS HAN DE SIGNAR UN CONTRACTE)

POR envers l’economia: anem directes cap a un cataclisme... aquesta és la seva visió. Tant és que Espanya hagi estat el país de la Unió Europea que més ha crescut. Amb l’agreujant que en aquest àmbit la por genera en sí mateixa canvis, perquè et fa tenir un comportament que acaba influint en el mercat. (SOM EN UNA CRISI ECONÒMICA QUE ENFONSARÀ ESPANYA)